Sopa de apio y zapallito

Sopa de apio y zapallito

4.3 8 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • 100 g de cebolla en trozos
  • 30 g de aceite de coco
    30 g de manteca clarificada
  • 400 g de apio en trozos
  • 300 g de zapallito en trozos
  • 750 g de agua
  • 1 cubito de caldo de verduras
    1 cucharada concentrado de caldo de verduras casero
  • 1 cucharadita de sal marina
  • 1 cucharadita de cúrcuma molida
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 40 g de crema (opcjonalnie)
  • 1 cucharada ciboulette fresco picadas para servir
  • 2 cucharada de hojas de perejil fresco picadas para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 548 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...