Pane lenticchie, ceci e semi misti

Pane lenticchie, ceci e semi misti

3.4 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 9 godz.
20 fetta

Składniki

  • 300 g di lenticchie ammollate per almeno 8 ore o per tutta la notte
  • 100 g di ceci, secchi ammollati per almeno 8 ore o per tutta la notte
  • 100 g di fiocchi di avena
  • 320 g di acqua
  • 60 g di semi misti + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 10 g di aceto di mele
  • 30 g olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 182.2 mg
Białko 6.1 g
Kalorie 530 kJ / 126.7 kcal
Tłuszcz 3.8 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...