Focaccia alla curcuma

Focaccia alla curcuma

4.6 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1450 g
  • di latte
    100 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di malto d'orzo
    5 g
    5 g di miele
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    60 g
  • di farina tipo 0
    250 g
  • di farina manitoba
    200 g
  • di curcuma in polvere (vedere consigli)
    15 g
  • di sale
    8 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di sale grosso
    3 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 386.2 kcal / 1616 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 11.4 g
Węglowodany 61 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 596 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...