Focaccia alla curcuma
TM6

Focaccia alla curcuma

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 1450 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di malto d'orzo
    lub 5 g di miele
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 250 g di farina tipo 0
  • 200 g di farina manitoba
  • 15 g di curcuma in polvere (vedere consigli)
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone
  • 3 pizzichi di sale grosso

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1616 kJ / 386.2 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
61 g
Tłuszcz
11.4 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Błonnik
2.8 g
Sód
596 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy