Urządzenia i Akcesoria
Pane segale e farro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
100 g di farro
-
1835 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
10 g di miele
-
250 g di farina di segale integrale + q.b.
-
100 g di farina tipo 0
-
10 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
659.9 mg
Białko
9.6 g
Kalorie
1040.7 kJ /
248.7 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
52.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cracker al farro
2 godz.
Brioche vegana con frutta secca
2 godz.
Moddizzosu di patate
7 godz.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 godz.
Pancarrè ai 5 cereali
5 godz.
Filone di segale
4 godz.
Pane di segale
20 godz. 30 min
Focaccia millebolle
28 godz.
Preparato per biscotti di avena, pistacchi e mirtilli rossi
1 godz.
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min
Pane all'acqua
4 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.