
Urządzenia i Akcesoria
Pane segale e farro
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di farro100 g
-
di acqua1835 g
-
di lievito di birra fresco sbriciolato15 g
-
di miele10 g
-
di farina di segale integrale + q.b.250 g
-
di farina tipo 0100 g
-
di sale10 g
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
di succo di limone30 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
248.7 kcal /
1040.7 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
52.3 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
659.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy