
Urządzenia i Akcesoria
麻油當歸羊肉片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
黑麻油25 克
-
薑 ,切片或切絲5 克
-
米酒30 克
-
水450 克
-
當歸5 克
-
紅耆2 克
-
鹽½ 茶匙
-
冰糖½ 茶匙
-
高麗菜 ,剝塊200 克
-
金針菇 ,切除根部1 包
-
火鍋羊肉片200 克
-
枸杞1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
230.3 kcal /
963.6 kJ
Białko
10.6 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Sód
339.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

暖心食療
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan