Peru à Wellington com molho de pêssego

Peru à Wellington com molho de pêssego

Brak ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
8 porções

Składniki

  • filé de peito de peru sem osso, temperado, descongelado, com aprox. 1 kg
    1
  • pimenta do reino em pó
    4 pitadas de
  • dentes de alho
    2
  • azeite de oliva extra virgem mais q. b. para grelhar e untar
    50 g
  • cogumelos portobelo inteiros
    400 g
  • tomilho somente as folhas
    3 ramos de
  • massa folhada congelada (1 rolo)
    300 g
  • presunto parma
    100 g
  • gema de ovo
    1
  • água mais 1 c. chá
    200 g
  • manteiga
    50 g
  • açúcar demerara
    50 g
  • pêssegos frescos, maduros, descascados, sem caroço, em pedaços (aprox. 6 un)
    300 g
  • conhaque
    80 g
  • sal
    ½ c. chá de

Wartości odżywcze na 1 porção

Kalorie 860.3 kcal / 3599.3 kJ
Białko 70.8 g
Tłuszcz 47.2 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Sód 750.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...