Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre

Ragoût de veau aux poivrons rouges et aux pommes de terre

3.6 5 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    35 g
  • gousses d'ail
    2
  • de viande de veau dénervée, en morceaux
    500 g
  • de poivrons rouges en tranches (0,5 cm x 5 cm)
    200 g
  • farine de blé
    3 c. à soupe
  • de vin blanc
    200 g
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • de paprika fumé, moulu
    1 c. à café
  • d'origan déshydraté
    1 c. à café
    1 c. à café d'origan frais
  • feuilles de laurier déshydratées
    2 - 3
  • de sel
    1 c. à café
  • de pommes de terre pelées et en morceaux (3 cm x 4 cm)
    800 g
  • de persil frais haché
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 304.5 kcal / 1273.9 kJ
Białko 27.7 g
Tłuszcz 10.2 g
Węglowodany 20.2 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 403.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...