Ribs de porc sauce aigre-douce
TM6 TM5

Ribs de porc sauce aigre-douce

4.8 (48 ocen)

Składniki

  • 10 g d'huile végétale
  • 10 g de gingembre frais, en fines tranches
  • 500 g de travers de porc, coupés en petits morceaux (environ 5 cm)
  • 50 g de sucre glace, à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de vin de riz
  • 50 g de vinaigre
  • 15 g de sauce de soja légère
  • 10 g de sauce de soja épaisse (ou foncée)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3193.5 kJ / 763.3 kcal
Białko
14.2 g
Węglowodany
13.6 g
Tłuszcz
71.5 g
Tłuszcz nasycony
29.3 g
Błonnik
0.1 g
Sód
33.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy