Ribs de porc sauce aigre-douce

Ribs de porc sauce aigre-douce

4.8 82 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 10 g de gingembre en fines tranches
  • 10 g d'huile végétale
  • 500 g de travers de porc coupés en petits morceaux (environ 5 cm)
  • 50 g de sucre glace à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de vin de riz
  • 50 g de vinaigre
  • 15 g de sauce de soja légère
  • 10 g de sauce de soja épaisse (ou foncée)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 33.1 mg
Białko 14.2 g
Kalorie 3193.5 kJ / 763.3 kcal
Tłuszcz 71.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 29.3 g
Węglowodany 13.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...