Ribs de porc sauce aigre-douce

Ribs de porc sauce aigre-douce

4.8 69 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de gingembre en fines tranches
    10 g
  • d'huile végétale
    10 g
  • de travers de porc coupés en petits morceaux (environ 5 cm)
    500 g
  • de sucre glace à ajuster en fonction des goûts
    50 g
  • de vin de riz
    50 g
  • de vinaigre
    50 g
  • de sauce de soja légère
    15 g
  • de sauce de soja épaisse (ou foncée)
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 763.3 kcal / 3193.5 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 71.5 g
Węglowodany 13.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 29.3 g
Sód 33.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...