Poulet entier et ratatouille

Poulet entier et ratatouille

4.6 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    40 g
  • de moutarde
    20 g
  • de sel et 1-2 pincées
    1 c. à café
  • de poivre noir moulu et 1-2 pincées
    1 c. à café
  • de paprika fumé, moulu
    1 c. à café
  • poulet (1200 g)
    1
  • d'oignons coupés en morceaux (2-3 cm)
    250 g
  • de poivrons rouges coupés en morceaux (2-3 cm)
    150 g
  • de poivrons verts coupés en morceaux (2-3 cm)
    150 g
  • de courgettes coupées en quatre, puis en cubes (environ 1 cm)
    300 g
  • de tomates entières pelées au jus
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 217.4 kcal / 909.7 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 20.6 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 925.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...