Urządzenia i Akcesoria
Pagnotta dolce all'olio di oliva
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
16 porzioni
Składniki
-
200 g di acqua + q.b.
-
80 g di acqua di fiori di arancio
-
1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato, (8 g)15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
650 g di farina tipo 0 + q.b.
-
5 g di sale
-
120 g zucchero
-
180 g di olio di oliva
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
4 g
Kalorie
1077 kJ /
257.5 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Provenza
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pan brioche integrale
21 Std. 45 Min
Panini allo yogurt al mirtillo
3 Std. 30 Min
Sushi di kiwi
1 Std. 50 Min
Panini limone e miele
5 Std. 30 Min
Biscotti farro e camomilla (di Erica Liverani)
1 Std. 40 Min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3 Std. 35 Min
Muffin dell'Alto Adige
40 Min
Mascarpone
24 Std. 10 Min
Pane alla birra
4 Std. 55 Min
Donuts alle patate dolci
1 Std. 30 Min
Gelato all'avocado e vaniglia
12 Std.
Ghirlanda di panettone
6 Std.