Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua + q.b.
- 80 g di acqua di fiori di arancio
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 650 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- 120 g di zucchero
- 180 g di olio di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1077 kJ / 257.5 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pane multicereali
17u. 30min
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Pane all'orzo
2sa 45 dk
Baguette dolce
4sa 30 dk
Pan brioche integrale
21 godz. 45 min
Panini dolci al farro con frutta secca
1 Std. 15 Min
Bignè integrali
1h
Ciambelline glassate
50 min.
Bomboloni al forno
3 Std. 35 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Preimpasto per pane
24sa 30 dk