Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di acqua + q.b.
- 80 g di acqua di fiori di arancio
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 650 g di farina tipo 0 + q.b.
- 5 g di sale
- 120 g di zucchero
- 180 g di olio di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1077 kJ / 257.5 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane barese
6h 15 min
Focaccine integrali farcite
3 Std.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4 Std. 50 Min
Pane rustico svizzero
28 Std.
Pane alla soia
3h 10min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Panini venostani
3 Std.
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Bauletti integrali allo speck
5óra 15p
Brioches senza burro
4h
Pane al semolino
4h
Polka (pane francese)
5ωρ.