Urządzenia i Akcesoria
Ragnetti e serpentelli
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 porzioni
Składniki
-
1 dose di pasta choux
-
100 g di cioccolato fondente a pezzi
-
1 cucchiaio di latte intero
-
codette colorate
-
1 rotella di liquirizia
-
riccioli di cioccolato a piacere
-
250 g di panna (35% di grassi) fredda
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 12 porzioni
Białko
7 g
Kalorie
1464 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
26.9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Fudge
20 min
Mostriciattoli alla zucca
4 godz.
Orsetti di riso
1 godz. 30 min
Crêpes al cioccolato (senza glutine)
35 min
Cioccolata bianca
15 min
Freakshake gusto Sacher
3 godz. 40 min
Milkshake torta di mele
30 min
Yogurt al biscotto
12 godz. 30 min
Torta Cook-Key®
2 godz.
Biscottini alla crema gianduia
40 min
Cioccolata calda al cardamomo
15 min
Panini panda dolci
4 godz.