Dessert di Capodanno alla melagrana

Dessert di Capodanno alla melagrana

4.5 15 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 1 dose di pasta choux
  • 150 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 300 g di latte intero
  • 2 tuorli
  • 60 g di zucchero
  • 40 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di estratto di vaniglia naturale
  • 130 g di chicchi di melagrana (1 melagrana)
  • 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9 g
Kalorie 1494 kJ / 357 kcal
Tłuszcz 22.6 g
Węglowodany 31.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...