Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di spagna al cacao
- 110 g di farina tipo 00
- 15 g di cacao amaro in polvere
- 7 g di lievito in polvere per dolci
- 3 uova
- 125 g di zucchero
- 35 g di burro fuso
- 1000 g di acqua
Mousse al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Croccante alle mandorle
- 150 g di mandorle a lamelle
- 250 g di zucchero grezzo
- 1070 g di acqua
- 30 g di burro
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 50 g di aceto
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 40.6 g
- Tłuszcz
- 21.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 78 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake salata alle fragole
2h
Crema mascarpone al caprino
20 min
Pitta chicculiata
4h 45min
Torta agli amaretti con cioccolato fondente al profumo di arancia
2h
Tartufo al cioccolato
11 Std. 20 Min
Tartellette al cioccolato bianco e frutti di bosco
27h
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Frittelle di cernia allo zenzero
35 min
Piccoli panettoni
6u. 40min
Cestini di crema e frutta
3h
Crostata al cioccolato e salsa al caramello
1h 40min
Torta della nonna
1 godz. 30 min