Panini rosette

Panini rosette

4.5 10 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 23 godz. 20 min
8 pezzi

Składniki

Biga
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 225 g di acqua + q.b.
  • 500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di lecitina di soia (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino raso di malto d'orzo
    1 cucchiaino raso di miele
  • 85 g di acqua
  • 100 g di farina manitoba + q.b.
  • 10 g di sale
Terminare la preparazione
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di farina tipo 00

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 336 kcal / 1406 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 67.7 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...