Panini rosette

Panini rosette

4.4 11 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 23 godz. 20 min
8 pezzi

Składniki

Biga
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 225 g di acqua + q.b.
  • 500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 5 g di lecitina di soia (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino raso di malto d'orzo
    1 cucchiaino raso di miele
  • 85 g di acqua
  • 100 g di farina manitoba + q.b.
  • 10 g di sale
Terminare la preparazione
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di farina tipo 00

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 10.2 g
Kalorie 1406 kJ / 336 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 67.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...