Urządzenia i Akcesoria
Panini rosette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 23 godz. 20 min
8 pezzi
Składniki
Biga
-
5 g di lievito di birra fresco
-
225 g di acqua + q.b.
-
500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
-
5 g di lievito di birra fresco
-
5 g di lecitina di soia (opcjonalnie)
-
1 cucchiaino raso di miele1 cucchiaino raso di malto d'orzo
-
85 g di acqua
-
100 g di farina manitoba + q.b.
-
10 g di sale
Terminare la preparazione
-
30 g olio extravergine di oliva
-
100 g di farina tipo 00
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
10.2 g
Kalorie
1406 kJ /
336 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Una cena coi fiocchi
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Baguette
4 godz.
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Rosette
5 godz. 20 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Il pane di Altamura
4 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Pane pugliese
29 godz. 20 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min
Pane al semolino
4 godz.
Panini all'olio
3 godz. 10 min