
Urządzenia i Akcesoria
Panini rosette
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 23 godz. 20 min
8 pezzi
Składniki
Biga
-
5 g di lievito di birra fresco
-
225 g di acqua + q.b.
-
500 g di farina manitoba
Impasto rosetta
-
5 g di lievito di birra fresco
-
5 g di lecitina di soia (opcjonalnie)
-
1 cucchiaino raso di malto d'orzo
-
85 g di acqua
-
100 g di farina manitoba + q.b.
-
10 g di sale
Terminare la preparazione
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di farina tipo 00
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
336 kcal /
1406 kJ
Białko
10.2 g
Tłuszcz
4.6 g
Węglowodany
67.7 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una cena coi fiocchi
10 Przepisów
Włochy
Włochy