Stufato di lenticchie

Stufato di lenticchie

4.8 172 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 120 g di cipolla a pezzi
  • 150 g di patata pelata e a pezzi
  • 60 g di gambo di sedano a pezzi
  • 35 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di lenticchie secche
  • 750 g di acqua
  • 2 dadi per brodo vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 35.4 mg
Białko 16.4 g
Kalorie 1321 kJ / 316 kcal
Tłuszcz 10.7 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...