Stufato di lenticchie

Stufato di lenticchie

4.8 114 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di cipolla a pezzi
    120 g
  • di patata pelata e a pezzi
    150 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    60 g
  • di olio extravergine di oliva
    35 g
  • di lenticchie secche
    250 g
  • di acqua
    750 g
  • dadi per brodo vegetale
    2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 316 kcal / 1321 kJ
Białko 16.4 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 9.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 35.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...