Peperoni e cipolle insaporite
TM6

Peperoni e cipolle insaporite

4.7 (215 ocen)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2 cm)
  • 170 g di cipolle dorate in 8 parti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
333.1 kJ / 79.4 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
5.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
2 g
Sód
2.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy