Peperoni e cipolle insaporite

Peperoni e cipolle insaporite

4.7 248 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g

Składniki

  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
  • 170 g di cipolle dorate in 8 parti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 2.6 mg
Białko 1.1 g
Kalorie 333.1 kJ / 79.4 kcal
Tłuszcz 5.7 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...