Urządzenia i Akcesoria
Peperoni e cipolle insaporite
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
350 g
Składniki
-
20 g olio extravergine di oliva
-
200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi (2 cm)
-
170 g di cipolle dorate in 8 parti
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
2.6 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
333.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peperoni insaporiti (400 g)
25 min
Cipolle piccanti insaporite
20 min
Verdure miste insaporite
30 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Melanzane insaporite (400 g)
35 min
Melanzane insaporite (200 g)
30 min
Porro insaporito (200 g)
20 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Cipolle brunite (200 g)
25 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min