Cottura del farro perlato

Cottura del farro perlato

4.7 97 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
7 porzioni

Składniki

  • 200 - 500 g di farro perlato
  • 400 - 700 g di acqua
  • ½ - 1 ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 7 porzioni

Sód 5 mg
Białko 85 g
Kalorie 7285 kJ / 1740 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Błonnik 302.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 302.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...