Urządzenia i Akcesoria
Carote e patate dolci al vapore
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
180 g
Składniki
-
500 g di acqua
-
90 g di carota sbucciata e tagliata a bastoncini (5x2 cm)
-
90 g di patata americana dolce pelata e tagliata a bastoncini (5x2 cm)
-
succo di limone (opcjonalnie) a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
0 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
73 kJ /
17 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Petti di pollo al vapore
30 min
Zucchine al vapore (600-800 g)
30 min
Pisellini al vapore (600 g)
25 min
Patate al vapore (700-1000 g)
40 min
Fagiolini al vapore (400-800 g)
25 min
Broccoli al vapore (400 g)
25 min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Patate e zucca al vapore
25 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Broccoli e zucchine al vapore
30 min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 min
Verdure al vapore con hummus di cavolfiore
40 min