Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 90 g di carota, sbucciata e tagliata a bastoncini (5x2 cm)
- 90 g di patata americana dolce, pelata e tagliata a bastoncini (5x2 cm)
- succo di limone, a piacere
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 73 kJ / 17 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 2.9 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sogliola al vapore con piselli
40min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2h
Menù: Insalata e merluzzo a vapore; Clafoutis alla frutta
1 Std.
Nasello al cartoccio con verdure (TM6)
1 Std.
Frullato bianco
10 Min
Patate e zucca al vapore
25 Min
Fagiolini e taccole al vapore
40min