Urządzenia i Akcesoria
Contorno di spinaci
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni
Składniki
-
500 g di acqua
-
500 g di spinaci freschi in foglia
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
1 cucchiaino raso di sale + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
212.5 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
449.5 kJ /
107.5 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinaci filanti
40 min
Patate e fagiolini al pesto (TM6)
35 min
Fagiolini insaporiti
25 min
Patate lesse
40 min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 min
Spinaci al burro
30 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min