
Urządzenia i Akcesoria
Poisson vapeur au citron et légumes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
de persil frais équeutés3 brins
-
de jus de citron40 g
-
d'huile d'olive extra vierge60 g
-
de sel¼ c. à café
-
de poivre moulu¼ c. à café
-
d'eau500 g
-
de pommes de terre coupées en morceaux (2-3 cm)250 g
-
filets de poisson, avec ou sans peau (merlu, truite, bar, saumon, cabillaud...)4
-
de haricots verts surgelés150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
351.9 kcal /
1472.3 kJ
Białko
34.2 g
Tłuszcz
17.9 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
239.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°35
46 Przepisów
Francja
Francja