Poisson vapeur au citron et légumes

Poisson vapeur au citron et légumes

4.5 128 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • gousse d'ail
    1
  • de persil frais équeutés
    3 brins
  • de jus de citron
    40 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    60 g
  • de sel
    ¼ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux (2-3 cm)
    250 g
  • filets de poisson, avec ou sans peau (merlu, truite, bar, saumon, cabillaud...)
    4
  • de haricots verts surgelés
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 351.9 kcal / 1472.3 kJ
Białko 34.2 g
Tłuszcz 17.9 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 239.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...