Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g chocolate, em peças
- 50 g mistura de frutos secos (noz, amêndoa, avelã, etc), partidos grosseiramente
- 1 c. sopa de frutos cristalizados
- 1 c. sopa de passas de uva
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 239.5 kJ / 57.2 kcal
- Białko
- 0.5 g
- Węglowodany
- 8.5 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolachas de aperitivo com Parmesão
50 Min
Ice tea de pêssego e hortelã
30 Min
Chips de legumes no forno - TM6
1h 45min
Queijo fresco com tomate e azeitonas
12 Std.
Rösti bearnês - TM6
40 Min
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5h
Manteiga de coco
5 Min
Gelado cheesecake de mirtilo
14h 35min
Doce de ginja
Brak ocen
Rancho
13 Std. 35 Min
Amêndoa (Modo descascar)
5 Min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3hod. 20min