
Urządzenia i Akcesoria
Sablés au chocolat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
25 pièces
Składniki
-
de chocolat noir détaillé en morceaux150 g
-
de farine de blé175 g
-
de cacao en poudre non sucré30 g
-
de bicarbonate de sodium5 g
-
de beurre demi-sel mou, en morceaux150 g
-
de cassonade120 g
-
de sucre en poudre50 g
-
de fleur de sel1 pincée
-
de vanille en poudre½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
131 kcal /
547 kJ
Białko
1.4 g
Tłuszcz
6.9 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tout Chocolat
50 Przepisów
Francja
Francja