
Urządzenia i Akcesoria
Tartelettes amandine aux framboises
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 portions
Składniki
La pâte brisée
-
de farine de blé et un peu pour fariner250 g
-
de beurre demi-sel et un peu pour les moules125 g
-
de sucre en poudre40 g
-
œuf1
La crème amandine
-
œufs2
-
de sucre en poudre60 g
-
d'extrait naturel de vanille1 c. à café
-
d'amandes en poudre200 g
-
de framboises fraîches (50-60 framboises env.)160 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
367 kcal /
1534 kJ
Białko
10.3 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
29.7 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Envie de framboises
10 Przepisów
Francja
Francja