![Cœurs sablés rose Cœurs sablés rose](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C6CB54EA-BAB7-4483-937A-21E76C0E79B7/Derivates/17C28E68-2E7C-4952-AE4A-F6D9AB226419.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de biscuits roses de Reims
- 60 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 1 gros œuf (63-73 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 258.8 kJ / 62.2 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 3.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Knuspertaler (petits gâteaux de Noël aux graines)
1 Std. 30 Min
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24h 10min
Sablés d'antan
1 Std. 30 Min
Sablés vanille-fromage à tartiner
30 min
Barres choco-coco
1h
Biscuit coco-canneberge
20 Min
Petits biscuits lapins
2h 40 min
Mousse meringuée au pamplemousse
12h
Gâteau surprise
12h
Sablés façon sucettes
1 Std. 30 Min
Flapjacks choco
1 godz. 35 min
Gâteau aux amandes
1h