Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture à la noix coco
- 200 g de noix de coco râpée
- ½ gousse de vanille, les graines seulement
- 120 g de lait concentré sucré
La couverture au chocolat noir
- 240 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1288 kJ / 310.6 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 21.2 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rochers coco-chocolat
20 min
Roses des sables
45 min
Rochers coco
40 min
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Barres croustillantes maison
50 min
Sablés choco-coco
45 min
Glace façon "Viennetta" vanille-chocolat
8h 50min
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24h 10min
Biscuits fourrés à l'orange
2h 30min
Sablés viennois au chocolat
50 min
Pâte à tartiner express
15 Min
Biscuits croquants choco coeur tendre caramel
2h 35min