Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 大白菜
- 1 茶匙 太白粉
- 1 茶匙 糖
- 15 克 烏醋
- 15 克 醬油
- 10 克 白醋
- 15 克 油
- 10 克 蒜頭 ,切片
- 1 大匙 乾辣椒 ,去籽,切段
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 1138.7 kJ / 272.2 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 27.2 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 1432.5 mg