
Urządzenia i Akcesoria
醋溜白菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
大白菜500 克
-
太白粉1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
烏醋15 克
-
醬油15 克
-
白醋10 克
-
油15 克
-
蒜頭 ,切片10 克
-
乾辣椒 ,去籽,切段1 大匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
272.2 kcal /
1138.7 kJ
Białko
10.1 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
27.2 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Sód
1432.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食潮流
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan