
Urządzenia i Akcesoria
雪菜鮮肉包子
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
12 個
Składniki
麵皮
-
油 多備一些刷油用1 茶匙
-
水250 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
糖1 大匙
-
中筋麵粉500 克
-
鹽1 茶匙
內餡
-
嫩薑 切片5 克
-
雪裡紅 切段(約5公分)150 克
-
豬絞肉300 克
-
蔥 切蔥花2 根
-
蛋1 顆
-
醬油½ 大匙
-
米酒1 大匙
-
黑麻油1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
太白粉1 大匙
組合
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
236 kcal /
988 kJ
Białko
10.54 g
Tłuszcz
4.915 g
Węglowodany
36.212 g
Błonnik
1.612 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

早安!美善品
60 Przepisów
Tajwan
Tajwan