Biscuits aux canneberges et aux amandes (métrique)

Biscuits aux canneberges et aux amandes (métrique)

4.7 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 morceaux

Składniki

  • de canneberges séchées
    60 g
  • de sucre
    130 g
  • de beurre doux tempéré en morceaux
    225 g
  • orange zeste seulement
    1
  • de fécule de maïs
    ½ c. à thé
  • de farine blanche
    340 g
  • d'extrait naturel d'amande
    ¾ c. à thé
  • d'amandes effilées
    70 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 165 kcal / 690 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...