Biscuits au chocolat et à l'orange sans gluten (métrique)

Biscuits au chocolat et à l'orange sans gluten (métrique)

4.8 9 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
18 morceaux

Składniki

  • de farine d'amande
    225 g
  • de sucre roux
    115 g
  • de sel
    ¼ c. à thé
  • orange (opcjonalnie) zeste seulement
    1
  • de beurre doux tempéré en morceaux
    85 g
  • oeufs de gros calibre
    2
  • d'eau de fleur d'oranger
    ¼ c. à thé
glaçage
  • de chocolat noir 72% de cacao
    140 g
  • de beurre doux
    60 g
  • écorce d'orange confite pour décorer

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 219 kcal / 916 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 13 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 45 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...