Quiche aux épinards et feta

Quiche aux épinards et feta

4.5 126 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    150 g
  • de beurre en morceaux
    65 g
  • d'eau
    50 g
  • de sel
    1 pincée
  • de lait
    200 g
  • œufs
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'épinards frais
    100 g
  • de feta
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 497 kcal / 2067 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...