Quiche aux épinards et feta
TM6 TM5 TM31

Quiche aux épinards et feta

4.5 (93 oceny)

Składniki

  • 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
  • 65 g de beurre, en morceaux
  • 50 g d'eau
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de lait
  • 4 œufs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g d'épinards frais
  • 150 g de feta

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2067 kJ / 497 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
29 g
Tłuszcz
33 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy