Cannelloni sauce bolognaise

Cannelloni sauce bolognaise

3.2 34 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 90 g de champignons de Paris frais en morceaux
  • 350 g de viande de bœuf hachée
  • 1 gousse d'ail hachée
  • 4 feuilles de basilic frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de vin rouge
  • 200 g de coulis de tomates
  • 20 g de beurre
  • 20 g de farine de blé semi-complet
  • 200 g de lait
  • 1 pincée de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 8 cannelloni à garnir
  • 10 g de parmesan râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 125 mg
Białko 24 g
Kalorie 2000.9 kJ / 478.2 kcal
Tłuszcz 23.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Węglowodany 36.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...