Cannelloni sauce bolognaise

Cannelloni sauce bolognaise

3.2 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais en morceaux
    90 g
  • de viande de bœuf hachée
    350 g
  • gousse d'ail hachée
    1
  • feuilles de basilic frais
    4
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de vin rouge
    100 g
  • de coulis de tomates
    200 g
  • de beurre
    20 g
  • de farine de blé semi-complet
    20 g
  • de lait
    200 g
  • de sel
    1 pincée
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
  • cannelloni à garnir
    8
  • de parmesan râpé
    10 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 478.2 kcal / 2000.9 kJ
Białko 24 g
Tłuszcz 23.9 g
Węglowodany 36.4 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Sód 125 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...