
Urządzenia i Akcesoria
Gâteau crumble aux pommes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
La pâte à crumble
-
de beurre froid et un peu pour le moule100 g
-
de cassonade80 g
-
de farine de blé et un peu pour le moule100 g
La pâte à cake
-
de farine de blé150 g
-
de levure chimique (½ sachet)1 c. à café
-
de cassonade60 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.150 g
-
œuf1
-
de pommes épluchées et coupées en lamelles250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
446.7 kcal /
1864.5 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
24.5 g
Węglowodany
50.2 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
16.2 g
Sód
176.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gourmandises hybrides
12 Przepisów
Francja
Francja