Soupe aux tortellini

Soupe aux tortellini

4.7 104 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    2 brins
  • d'oignon coupé en deux
    50 g
  • de carottes en rondelles (environ 5 mm)
    200 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de tomates concassées en conserve
    400 g
  • de petits pois surgelés
    100 g
  • de haricots verts surgelés coupés en morceaux de 3 cm
    100 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de sel
    ½ c. à café
  • d'eau
    350 g
  • de pâtes fraîches, type tortellini
    250 g
  • de basilic frais
    10 g
  • de poivre moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 438.7 kcal / 1835.5 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 11.5 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 842.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...