Soupe aux tortellini

Soupe aux tortellini

4.7 130 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 2 brins de persil frais
  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 200 g de carottes en rondelles (environ 5 mm)
  • 30 g d'huile d'olive
  • 400 g de tomates concassées en conserve
  • 100 g de petits pois surgelés
  • 100 g de haricots verts surgelés coupés en morceaux de 3 cm
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • ½ c. à café de sel
  • 350 g d'eau
  • 250 g de pâtes fraîches, type tortellini
  • 10 g de basilic frais
  • 1 pincée de poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 842.7 mg
Białko 17 g
Kalorie 1835.5 kJ / 438.7 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...