Tagliolini aux truffes

Tagliolini aux truffes

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 350 g de farine de blé type 45
  • 3 œufs
  • 2 jaunes d'œufs
  • 1 pincée de sel
  • farine de blé
  • 100 g de beurre en morceaux
  • 3 feuilles de sauge fraîche
  • 1 c. à café de sel
  • eau pour la cuisson des taglioni
  • 1 truffe fraîche râpée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 677.5 mg
Białko 15 g
Kalorie 2412 kJ / 576.5 kcal
Tłuszcz 26.5 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Węglowodany 68.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...