Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de farine de blé type 45
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- farine de blé
- 100 g de beurre, en morceaux
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 1 c. à café de sel
- eau, pour la cuisson des taglioni
- 1 truffe fraîche, râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2412 kJ / 576.5 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 677.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits pain sans gluten
Brak ocen
Pizza fantômes
2h 10 min
Tartelettes aux pacanes faibles en glucides
Brak ocen
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1 godz. 50 min
Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
8 Std. 30 Min
Agua de sapo
15 min
Antonio Bachour: Gâteau au fromage à la crème fraîche et yogourt glacé aux fraises (métrique)
Brak ocen
Mini Frittatas
35min
Salade de crevettes Louie
1 Std. 30 Min
Velouté de champignons des bois
25 menit
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1j
Aubergine croustillante avec sauce tomate basilic (Hestan Cue™)
50min