Tagliolini aux truffes

Tagliolini aux truffes

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé type 45
    350 g
  • œufs
    3
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sel
    1 pincée
  • farine de blé
  • de beurre en morceaux
    100 g
  • feuilles de sauge fraîche
    3
  • de sel
    1 c. à café
  • eau pour la cuisson des taglioni
  • truffe fraîche râpée
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 576.5 kcal / 2412 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 26.5 g
Węglowodany 68.6 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Sód 677.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...