Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de farine de blé type 45
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel
- farine de blé
- 100 g de beurre, en morceaux
- 3 feuilles de sauge fraîche
- 1 c. à café de sel
- eau, pour la cuisson des taglioni
- 1 truffe fraîche, râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2412 kJ / 576.5 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 68.6 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 677.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Velouté aux champignons - Poivron farci au bœuf et riz à la sauce tomate
1 godz. 5 min
Pâtes fraîches véganes
Brak ocen
Confiture de piments
35 Min
Pâte à pizza italienne
2j 5 menit
Velouté d'asperge, beignet de poulet et légumes
45 Min
Ravioli sardes (culurgiones)
2j 30 menit
Pains à burgers américains
3h 15min
Tortellini de veau, crème à l'origan
1 godz. 5 min
Bouillon de bœuf
3j 50 menit
Velouté poireau-pomme de terre
1j
Nems au poulet sauce Buffalo
1j 30 menit