Ravioli ricotta et épinards

Ravioli ricotta et épinards

4.0 35 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La pâte
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 3 œufs
  • 10 g d'huile d'olive
La farce et la sauce
  • 130 g de parmesan en morceaux
  • 250 g d'épinards frais
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 120 g de ricotta
  • 1 œuf
  • 100 g de beurre en morceaux
  • 5 brins de sauge fraîche
  • eau salée, pour la cuisson des ravioli

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32 g
Kalorie 3073 kJ / 734 kcal
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...