Ravioli ricotta et épinards

Ravioli ricotta et épinards

4.1 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

La pâte
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive
    10 g
La farce et la sauce
  • de parmesan en morceaux
    130 g
  • d'épinards frais
    250 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de ricotta
    120 g
  • œuf
    1
  • de beurre en morceaux
    100 g
  • de sauge fraîche
    5 brins
  • eau salée, pour la cuisson des ravioli

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 734 kcal / 3073 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...