Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de fraises fraîches
- 170 g de yaourt
- 5 g de sucre vanillé maison
- 40 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 314.1 kJ / 75.1 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 14.6 g
- Tłuszcz
- 1.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 19.9 mg
Alternatywne przepisy
Orange au sirop de clou de girofle
Brak ocen
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Glace melon-pastis et gressins au sésame
2 Std.
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
Petits pains plats, purée d'avocat et œufs
2 Std.
Bouillon sucré, camomille, suprêmes d'orange, vanille, citron et miel
20min
Bouillon détox au curcuma et aux légumes
30min
Pâte à tartiner choco-noisette
25 Min
Couscous de poulet aux légumes
1h 20min
Boreks au fromage
35min
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30min