
Urządzenia i Akcesoria
Schweinslungenbraten mit Korianderkruste und Karotten-Süßkartoffelpüree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen2 - 3
-
Koriander, frisch Blättchen und Stängel10 g
-
Semmelbrösel150 g
-
Salz1 TL
-
Dijonsenf2 TL
-
Olivenöl1 TL
-
Schweinslungenbraten (je ca. 400 g)2
-
Karotten in Stücken (2-3 cm)500 g
-
Süßkartoffeln geschält, in Würfeln (2 cm)500 g
-
Wasser250 g
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Muskat, gemahlen½ TL
-
Schlagobers80 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
601 kcal /
2515 kJ
Białko
50 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
1018 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Garantiert gelungen!
71 Przepisów
Austria
Austria