
Urządzenia i Akcesoria
Fisolensalat mit Speck, Nüssen und Parmesan
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
3 Portionen
Składniki
-
Walnüsse, halbiert40 g
-
Haselnüsse, ganz40 g
-
Erdnüsse, geröstet, gesalzen30 g
-
Butter10 g
-
Marillen, frisch in Scheiben geschnitten (1 cm)150 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln60 g
-
Olivenöl15 g
-
Speckwürfel80 g
-
Fisolen, frisch geputzt und halbiert400 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 g
-
gemischte Kräuter, frisch z.B. Petersilie, Thymian1 TL
-
Salz2 - 3 Prisen
-
Parmesan gehobelt40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
537 kcal /
2247 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Sód
495 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

30-Minuten-Rezepte
5 Przepisów
Austria
Austria