Urządzenia i Akcesoria
Tomato Crusted Salmon with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets, skinless 4 pieces (approx. 5 oz ea.)20 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained and oil reserved (see Tip)3 ½ oz
-
tomato paste1 oz
-
garlic cloves divided2
-
honey1 ½ tsp
-
bread crumbs2 oz
-
salt divided4 pinches
-
fresh ground pepper2 pinches
-
yellow onions in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle1 oz
-
long-grain rice7 oz
-
broccoli florets small5 ½ oz
-
red bell pepper diced (¼ in.)4 oz
-
water14 oz
-
vegetable stock cube broken into pieces1
-
lemon juice½ oz
-
fresh parsley leaves only1 - 2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1580.5 mg
Białko
43.8 g
Kalorie
2932.9 kJ /
701 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
72.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
40 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Mixed Herbs Rice
35 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Southern Black-Eyed Peas
1 godz. 35 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min