Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 oz fresh salmon fillets, skinless, 4 pieces (approx. 5 oz ea.)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained and oil reserved (see Tip)
- 1 oz tomato paste
- 2 garlic clove, divided
- 1 ½ tsp honey
- 2 oz bread crumbs
- 4 pinches salt, divided
- 2 pinches fresh ground pepper
- 2 ½ oz yellow onions, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 7 oz long-grain rice
- 5 ½ oz broccoli florets, small
- 4 oz red bell pepper, diced (¼ in.)
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, broken into pieces
- ½ oz lemon juice
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2932.9 kJ / 701 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 72.7 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1580.5 mg
Alternatywne przepisy
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Swedish Meatballs with Gravy
30min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Beef Stroganoff
40min
Lemon Garlic Salmon
2u. 20min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 Std. 25 Min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min