Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 oz fresh salmon fillets, skinless, 4 pieces (approx. 5 oz ea.)
- 3 ½ oz sun-dried tomatoes, in oil, drained and oil reserved (see Tip)
- 1 oz tomato paste
- 2 garlic cloves, divided
- 1 ½ tsp honey
- 2 oz bread crumbs
- 4 pinches salt, divided
- 2 pinches fresh ground pepper
- 2 ½ oz yellow onions, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 7 oz long-grain rice
- 5 ½ oz broccoli florets, small
- 4 oz red bell pepper, diced (¼ in.)
- 14 oz water
- 1 vegetable stock cube, broken into pieces
- ½ oz lemon juice
- 1 - 2 sprigs fresh parsley, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2932.9 kJ / 701 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 72.7 g
- Tłuszcz
- 27.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.9 g
- Błonnik
- 5.5 g
- Sód
- 1580.5 mg
Alternatywne przepisy
Shrimp and Potato Boil
40 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3 Std. 20 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1hod.
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1hod.
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min.
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Strawberry Top Infused Water
1h 5 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 min.
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1hod.