
Urządzenia i Akcesoria
Tomato Crusted Salmon with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh salmon fillets, skinless 4 pieces (approx. 5 oz ea.)20 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained and oil reserved (see Tip)3 ½ oz
-
tomato paste1 oz
-
garlic clove divided2
-
honey1 ½ tsp
-
bread crumbs2 oz
-
salt divided4 pinches
-
fresh ground pepper2 pinches
-
yellow onions in pieces2 ½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to grease and drizzle1 oz
-
long-grain rice7 oz
-
broccoli florets small5 ½ oz
-
red bell pepper diced (¼ in.)4 oz
-
water14 oz
-
vegetable stock cube broken into pieces1
-
lemon juice½ oz
-
fresh parsley leaves only1 - 2 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
701 kcal /
2932.9 kJ
Białko
43.8 g
Tłuszcz
27.6 g
Węglowodany
72.7 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Sód
1580.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
One Pot Ravioli Soup
30 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min