Haricots verts à l'ail et au gingembre

Haricots verts à l'ail et au gingembre

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • oignon vert émincé
    1
  • gousses d'ail
    3
  • de gingembre frais coupé en lamelles
    10 g
  • d'huile neutre par exemple huile de tournesol
    20 g
  • de haricots verts frais extrafins
    400 g
  • de sauce soya
    10 g
  • d'huile pimentée chinoise avec piment frit (opcjonalnie) faite maison, (voir Conseil)
    2 c. à thé
  • de sel
    1 c. à thé
  • de sucre
    1 c. à thé bombée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 88.5 kcal / 370.1 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Sód 726 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...