Soupe de lentilles aux épinards et au poulet

Soupe de lentilles aux épinards et au poulet

4.7 68 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • de lentilles vertes sèches
    200 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • de lait de coco
    500 g
  • d'eau
    400 g
  • de bouillon de poule
    1 cube
  • de poulet en morceaux
    250 g
  • du sel et un peu pour la finition
  • du poivre moulu
  • d'épinards frais en lamelles
    200 g
  • poivre moulu pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 514 kcal / 2142 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...