Bouillon de poisson

Bouillon de poisson

5.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
1315 g

Składniki

  • 1500 g d'eau
  • 300 - 500 g d'arêtes de poisson coupées en morceaux (env. 5 cm/1 po) (voir Conseil)
  • ½ c. à thé de sel
  • 2 feuilles de laurier déshydratées
  • 200 g carotte coupées dès (5cm)
  • 1 bulbe de fenouil coupée en 4
  • 6 grains de poivre noir
  • 300 - 350 g d'oignons espagnols, en quartiers

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1315 g

Sód 3636.4 mg
Białko 133.5 g
Kalorie 3942.5 kJ / 942.3 kcal
Tłuszcz 32.1 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 32.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...