Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 g d'eau
- 300 - 500 g d'arêtes de poisson, coupées en morceaux (env. 5 cm/1 po) (voir Conseil)
- 300 - 350 g d'oignons espagnols, en quartiers
- ½ c. à thé de sel
- 2 feuilles de laurier déshydratées
- 6 grains de poivre noir
- Wartości odżywcze
- na 1315 g
- Kalorie
- 3942.5 kJ / 942.3 kcal
- Białko
- 133.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 3636.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beurre de tournesol
Brak ocen
Carnitas
Brak ocen
Petits pain sans gluten
1h 55min
Pains torsadés vapeur aux oignons verts
3sa
Maïs vapeur, mayonnaise au chipotle et salsa à la coriandre
45 Min
Margarita aux agrumes
10 min
Salade grecque avec poulet à la vapeur (TM6)
1h 10 min
Glace pilée à la fraise (d'inspiration coréenne)
8小时 5 分钟
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Oignons rouges fermentés
Brak ocen
Crème à napper
Brak ocen
Salade crémeuse de pommes de terre
Brak ocen