Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de flocons d'avoine
- 710 g d'eau, et un peu plus pour tremper
- 2 dattes dénoyautées (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 594 kJ / 142 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fond de légumes (végane)
30min
Quatre-quarts à l'écorce de citron
1 Std. 50 Min
Épis de maïs Cuisson lente
40min
Lait de noisettes (Métrique)
Brak ocen
Lait de cajou (Métrique)
5 dk
Lait de cajou et coco (Métrique)
10min
Substitut de repas (Métrique)
5 dk
Salade de chou
10min
Lait d'avoine
1 Std. 10 Min
Lait d’amandes (Métrique)
1h 20min
Gruau à l'érable avec pommes et bleuets
20 Min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4h 35min