
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de flocons d'avoine
- 710 g d'eau et un peu plus pour tremper
- 2 dattes dénoyautées (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 142 kcal / 594 kJ
- Białko
- 5 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Węglowodany
- 31 g
- Błonnik
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 4 mg