Cheesecake vegano de cereza

Cheesecake vegano de cereza

4.3 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz.
8 porción

Składniki

  • 150 g de almendras peladas
  • 125 g de dátiles deshuesados
  • 60 g de aceite de coco
  • 200 g de nuez de la india remojadas en agua por 15-20 minutos, coladas
  • 130 g de leche de coco
  • 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 70 g de miel de agave
  • 1 cda de extracto de vainilla natural
  • 20 g de cerezas deshuesadas
  • 20 g de cerezas deshuesada

Wartości odżywcze na 8 porción

Kalorie 3428 kcal / 14343 kJ
Białko 75 g
Tłuszcz 255 g
Węglowodany 255 g
Błonnik 33 g
Tłuszcz nasycony 98 g
Sód 120 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...