Bisquet vegano de pistache sin gluten

Bisquet vegano de pistache sin gluten

3.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
12 porciones

Składniki

  • 110 g de pistaches pelados y un poco más para decorar
  • 5 g de levadura seca instantánea
  • 50 g de azúcar
  • 180 g de leche de almendras
  • 5 g de esencia de vainilla o pistache
  • 310 g de harina sin gluten y un poco más para enharinar
  • 60 g de fécula de maíz
  • ½ cdita de sal
  • 225 g de margarina
  • 50 g mermelada de chabacano (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 173 mg
Białko 3 g
Kalorie 1183 kJ / 296 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...