Chips de verduras al horno

Chips de verduras al horno

4.0 3 oceny
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 porción

Składniki

  • 150 g de betabel pequeños, con o sin cáscara, al gusto.
  • 150 g de chirivía
  • 150 g de camote delgados y pequeños, con o sin cáscara, al gusto.
  • 150 g de papa pequeñas, con o sin cáscara, al gusto.
  • agua fría
  • 1 cdita sal

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 12 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 104.6 kJ / 25 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...