Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 300 g di farina di ceci
  • 3 uova grandi
  • 1 pizzico di sale
  • 55 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 65 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
  • 450 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 1 pizzico di zucchero
  • 8 - 9 foglie di basilico fresco
  • farina di riso q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 832.3 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 1699.7 kJ / 406.3 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 36.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...