Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di albicocche secche denocciolate
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 pizzico di aglio in polvere
- 5 foglie di prezzemolo fresco
- 250 g di macinato di tacchino
- 30 g di Feta a pezzetti
- 20 g di fiocchi di avena
- 1 uovo
- 1 cucchiaio di pinoli (opcjonalnie)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ spicchio di aglio (opcjonalnie)
- 400 g di passata di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1094.3 kJ / 261.6 kcal
- Białko
- 17.6 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 3.2 g
- Sód
- 322.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frittatina alle zucchine
30 Min
Costine di maiale BBQ con purè di patate
5h 50min
Ragù di carne e verdurine
30 Min
Pollo alla pizzaiola con pasta all'uovo
30 Min
Pasta ai 2 condimenti: sugo al pomodoro e crema panna e pancetta (Bimby Friend)
30 Min
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1h
Maltagliati verdi con polpettine al sugo (senza glutine)
1h
Ragù di carne alla bolognese
1 Std. 15 Min
Impasto per pizza di segale
2 godz. 10 min
Sarde al sugo di pomodoro
40 Min
Purè di patate nature
55 Min
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine) al sugo di pomodoro
1h