
Urządzenia i Akcesoria
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di albicocche secche denocciolate10 g
-
di carota pelata e a pezzi80 g
-
di aglio in polvere1 pizzico
-
di prezzemolo fresco5 foglie
-
di macinato di tacchino250 g
-
di Feta a pezzetti30 g
-
di fiocchi di avena20 g
-
uovo1
-
di pinoli (opcjonalnie)1 cucchiaio
-
di olio extravergine di oliva + q.b.30 g
-
spicchio di aglio (opcjonalnie)½
-
di passata di pomodoro400 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
261.6 kcal /
1094.3 kJ
Białko
17.6 g
Tłuszcz
15.7 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
322.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy