Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante

Gelato allo yogurt con sciroppo di frutti rossi e crumble croccante

3.8 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
500 g

Składniki

  • 400 g di yogurt bianco zuccherato
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 250 g di frutti di bosco misti
  • 100 - 150 g di zucchero semolato a piacere
  • 1 limone il succo spremuto fresco
  • 5 biscotti secchi sbriciolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 g

Sód 3155.9 mg
Białko 53.8 g
Kalorie 12613.6 kJ / 3014.7 kcal
Tłuszcz 133.4 g
Błonnik 15.2 g
Tłuszcz nasycony 53.1 g
Węglowodany 413.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...