Tortellini in brodo (senza glutine)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
6 porzioni

Składniki

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
    300 g
  • di prosciutto crudo a pezzi
    100 g
  • di mortadella a pezzi
    100 g
  • uovo
    1
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di acqua
    1000 g
Impasto
  • di farina senza glutine per pasta + q.b.
    370 g
  • uova
    4
  • di acqua
    60 - 70 g
  • di olio extravergine di oliva
    15 g
Terminare la preparazione
  • brodo di carne di cappone (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 616 kcal / 2577.4 kJ
Białko 38.3 g
Tłuszcz 32.4 g
Węglowodany 45.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Sód 1102.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...